Derneğimize yapılan malzeme bağışları

488

İlk Yardım Çantası;

Sağlık kurulumuzun,  kurumumuzda olmasını önerdiği  ilk yardım kapsamındaki araç ve ilaçları (ayrıntılar aşağıda belirtilmiştir) ile birlikte ilk yardım çantasını derneğimize bağışlayan Sağlık Kurulu Başkanımız Sn. Mikail KAYA’ya Yönetim Kurulu adına teşekkür ederiz.

İlk Yardım Çantasındaki Malzemeler: İlk Yardım Çantası, Tansiyon Aleti, Dinleme Aleti, Sargı Bezi (3 adet), Flaster (1 adet),  Üçgen Sarf Bezi (3 adet), Çengelli İğne (10 adet), Makas (1adet), Cerrahi Eldiven (2 kutu), Gazlı Bez (10 adet), Antiseptik Solüsyon, Turnike, Fast Jel (2 adet), Avil (5 kutu), Sefazol (5 kutu), Prednol (2 kutu), Arveles (6 kutu), Metpüd (1 kutu), Isordil (1 kutu), Kapril (1 kutu), Novalgin (1 kutu), Parol (1 kutu), Fenistil (1 kutu)


 

Kitap rafları;

Genel Merkezdeki bodrum düzenlemesinde kullandığımız metal rafları derneğimize bağışlayan Sn. Haldun ÖKTEM’e yönetim kurulu olarak katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca bu rafları derneğimizin genel merkezine nakliyeleri için hem maddi hem de manevi olarak katkı sağlayan üyelerimiz Sn. Gürsel TAŞAN ve Sn. Rouzben GERGERİ’ye de teşekkür ederiz.


Nem Alma Makinası ve Diğer Bağışlar;

Bodrum Katta kullanılmak üzere 1 adet Nem alma makinası, HOG başkanlığı için 1 adet masaüstü bilgisayar ve HOG Başkanlığı odasına monte edilen 1 adet Ufo tipi elektrikli ısıtıcıyı kurumuza bağışlayan Dekor Kostüm ve Aksesuar Müdürümüz Sn. Alaaddin Kaya’ya  yönetim kurumuz olarak teşekkür ederiz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!