FOLKLOR KURUMU GENEL BAŞKANI NABEY ÖNDER OLDU

16 Ekim 2021 tarihinde Perpa Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen Folklor Kurumu Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Nabey ÖNDER, güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçildi.

1026

 

2021-2024 yıllarında başkanlığını Nabey ÖNDER’in yürüteceği derneğin yeni Genel Sekreteri Mehmet Ümit YALÇIN olurken, Muammer İSKENDER de yeniden Genel Muhasip olarak seçildi. Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ise Kemal ŞULEKOĞLU, Hasan Basri ESKİÖMEROĞLU, Ayşe KIRAÇ, Reyhan TURAN, Murat SÖNMEZ ve Kader Güler SAKA’dan oluştu.

Yaklaşık 150 üyenin katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurulda, geçmiş dönemde yapılan önemli çalışmalar hakkında bilgi verildi. Folklor Kurumu Genel Başkanı Nabey ÖNDER “Yeni dönemde de hizmetlerimize aralıksız olarak devam edeceğiz. Folklor Kurumunun ulusal ve uluslararası platformlarda yer alması için temellerini attığımız projelerimizin devamını sağlayacağız. Folklor camiasının öncü ve çatı kuruluşu olarak, herkesi kucaklayan, yapıcı ve örnek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.