Bağış Kampanyası

806

Pandemi süreci ülkemizdeki kültür ve sanat hayatını çok olumsuz etkiledi .Dernek olarak bizde bu süreçte bütün faaliyetlerimizi durdurmak zorunda kaldık. Geçtiğimiz dönemde gelirlerimizi değerlendirme ve kullanma noktasındaki hassasiyetimiz, bu süreci sorunsuz geçirmemizi sağlamıştır. Sürecin uzaması sebebiyle derneğimize katkı sunmak adına , “Folklor Kurumlu” olma hassasiyetleri içindeki bazı üyelerimiz kişisel değerlendirmeleri ile bir adım atmışlardır.

23.10.2020 tarihinde ilk dönem üyelerimizden (Kars yöre hocası ) Mehmet Yalçın ve eşi Servet Yalçın “Eski Dostlar “ grubunda paylaştıkları çağrı ile , ilk yardımı da kendileri yaparak, bir bağış kampanyası başlatmışlardır .Kısa sürede büyüyen bu kampanya hala sürmektedir. Şu ana kadar kampanyaya 129 kişi katılmış 24.823.74 TL toplanmıştır .

Kampanya başlamadan önce derneğimizin kasasında 39.795.01 TL bulunuyordu. Gerçekleşen sabit gider ödemeleri sonrasında bugün itibari ile dernek kasasında 55.325.09 Türk lirası kalmıştır. Mehmet Yalçın ve Servet Yalçın başta olmak üzere kampanyaya katılan ve katılacak olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!